Power Pass: Kαταβάλλεται από σήμερα το υπόλοιπο της επιδότησης για τον Ιούνιο

Power Pass: Kαταβάλλεται από σήμερα το υπόλοιπο της επιδότησης για τον Ιούνιο

Ποιους αφορά η εμβόλιμη πληρωμή του Power Pass που θα γίνει σήμερα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιστώνονται από σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, και για τις επόμενες μέρες τα ποσά από τις εκκρεμότητες για το Power Pass για τον μήνα Ιούνιο.

Έπειτα από επικοινωνία του kathimerini.gr με τη γραμμή εξυπηρέτησης για το Power Pass (210 7000810), διευκρινίστηκε ότι πρόκειται για τη λεγόμενη «εμβόλιμη πληρωμή» που αφορά σε λογαριασμούς από όλους τους παρόχους που περιέχουν ρήτρα αναπροσαρμογής και εκδόθηκαν από 1η έως 30 Ιουνίου.

Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, η πίστωση αυτή αφορά συγκεκριμένους δικαιούχους που δεν είχαν λάβει όλο το ποσό του Power Pass, λόγω μη έγκαιρης παράδοσης των στοιχείων τους από τους παρόχους ενέργειας ενέργειας. Κατά τ’ άλλα, οι περισσότεροι δικαιούχοι έχουν λάβει πλήρως την επιδότηση ρεύματος.

Η επιπλέον πληρωμή θα γίνει ακριβώς για τους προαναφερθέντες δικαιούχους. Η επιλογή τους έγινε από τις καταβληθείσες αιτήσεις για την επιδότηση, ενώ ελήφθησαν αυτόματα στοιχεία από τους παρόχους ενέργειας για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί εντός Ιουνίου (δεν χρειάστηκε δηλαδή να γίνει εκ νέου αίτηση).

Η ενημέρωση των δικαιούχων της εμβόλιμης πληρωμής του Power Pass θα γίνει εντός των επόμενων 24ώρων μέσω email ή SMS.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή