Γ. Καραγιάννης για το «Πάτρα – Πύργος»: 3 μήνες πιο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα

Γ. Καραγιάννης για το «Πάτρα – Πύργος»: 3 μήνες πιο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα

Τρεις μήνες πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα βρίσκεται το έργο του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα - Πύργος, σύμφωνα με τον υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις μήνες πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα βρίσκεται το έργο του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος, σύμφωνα με τον υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.

Σε ανάρτησή του, με φόντο την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε τρία έργα στην Αχαΐα, ο κ. Καραγιάννης ανέφερε ότι όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί νωρίτερα η κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος.

Ο κ. Καραγιάννης τόνισε επίσης ότι η ολοκλήρωση της κατασκευής του φράγματος Πείρου – Παραπείρου διασφαλίζει υψηλής ποιότητας πόσιμο νερό για εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Τέλος, όπως ανέφερε, υπεγράφη η σύμβαση  για την κατασκευή της επιδομής – ηλεκτροκίνησης για  τη διπλή σιδηροδρομική γραμμή στο τμήμα Ροδοδάφνη – Ρίο και μ’ αυτό τον τρόπο γίνεται ένα ουσιαστικό βήμα ώστε να φτάσει το τρένο στο λιμάνι της Πάτρας.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή