Αστακομακαρονάδα αγιορείτικη
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Μοσχοβολά όλο το σπίτι με αυτή την αστακομακαρονάδα. Τα μυστικά της, η βρασμένη ντομάτα και το βράσιμο των ζυμαρικών στο μυρωδάτο ζουμί του αστακού.

Ζελέ καρπούζι με άρωμα τριαντάφυλλο
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Φίνο, ελαφρύ και δροσερό αυτό το ζελέ καρπούζι που γίνεται από κανονικό, φρέσκο καρπούζι και όχι από σκόνη, είναι ένα απίθανο κέρασμα.


Γρανίτα negroni
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Απίθανη δροσερή γρανίτα από την Εύη Παπαδοπούλου με τα υλικά του αγαπημένου μας κοκτέιλ negroni.





Αγιορείτικο μπριάμ
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Κόκκινο, γλυκό πιπέρι και κύμινο στο μπριάμ; Και όμως, σε μικρή ποσότητα, περίπου 1/2 κουτ. γλυκού, δίνουν ένταση και βάθος στη γεύση. Απολαύστε το.


10 ουζερί της Λέσβου που πρέπει να πας
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Η Βαρβάρη Γκιγκιλίνη, μια ντόπια καλοφαγού δημοσιογράφος, μας ξεναγεί σε δέκα ουζερί της Λέσβου για σπαρταριστούς μεζέδες και μυρωδάτα ούζα.