Κιμαδόπιτα με αμπελόφυλλα
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Μια πρωτότυπη συνταγή που τυλίγει το ρολό κιμά σε φρέσκα αμπελόφυλλα ή σε αμπελόφυλλα σε άρμη, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά γευστικό αποτέλεσμα.

Daiquiri φράουλα με τζίντζερ
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Το daiquiri φράουλα που μας προτείνει η Νόρα Κουφού γίνεται ακόμα καλύτερο με τζίντερ και λίγο μαύρο πιπέρι.


11 σάντουιτς που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και μας φτιάχνουν τη μέρα
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Ένα σάντουιτς την ημέρα όλοι το θέλουμε. Είτε για πρωινό, είτε για σνακ, αυτά τα σάντουιτς μας κρατάνε χορτάτους και εξάπτουν τη φαντασία μας, αφού βασίζονται σε αγαπημένα αλλά όχι συνηθισμένα υλικά.



Αφρικανικό πικάντικο κοτόπουλο piri-piri
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Εξαιρετικά πικάντικη σάλτσα piri-piri, με βάση την ομώνυμη καυτερή πιπερίτσα, που χρησιμοποιείται στα πιάτα σχεδόν ολόκληρης της Υποσαχάριας Αφρικής.


10 μυστικά για να φτιάξετε το πιο νόστιμο κέικ
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Από το πώς το ψήνουμε μέχρι το πώς και το πότε το κόβουμε, όλα έχουν τη σημασία τους. Και πάνω απ’ όλα τα υλικά και ο τρόπος που τα χρησιμοποιούμε. Δείτε πώς να φτιάξετε το καλύτερο κέικ της ζωής σας.

Άκρα: πρώτες εντυπώσεις από το νέο εστιατόριο στο Παγκράτι που θα συζητηθεί (και δικαίως)
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Το νέο εστιατόριο των Γιάννη Λουκάκη και Σπύρου Πεδιαδιτάκη ανοίγει σήμερα (24/5) στο Παγκράτι. Η ομάδα του «Γ» βρέθηκε εκεί λίγες ημέρες πριν για μια πρώτη δοκιμή. Τελικά είναι το Άκρα η Μούργα της Αθήνας;


Οι τελευταίοι ξυλόφουρνοι της Αττικής
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Πήγαμε σε τρεις από αυτούς, στα Βίλια, στον Κουβαρά και στο Κριεκούκι, δοκιμάσαμε τα ωραία χωριάτικα ψωμιά τους, τις πίτες και τα παξιμάδια τους και ακούσαμε τις ιστορίες τους.


Ομελέτα με σπαράγγια και σύγλινο
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Είναι πολύ εύκολη αυτή η ανοιξιάτικη ομελέτα. Μερικά αυγά, σπαράγγια, διάφορα εποχικά μυρωδικά, λίγο σύγλινο στο τέλος και έτοιμη!

Οι τροφές που χαρίζουν γερά μαλλιά
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Κι όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς, η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία του τριχωτού της κεφαλής μας. Ας δούμε, λοιπόν, ποιες είναι οι τροφές που «αγαπούν» τα μαλλιά μας.