Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμου 2019: Το Grand Cru του κρητικού ελαιώνα

Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμου 2019: Το Grand Cru του κρητικού ελαιώνα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα στο Κολυμβάρι Χανίων, δικό της υπερσύγχρονο ελαιουργείο – το μεγαλύτερο της περιοχής-, 7 ετικέτες premium ελαιολάδων, πολλά διεθνή βραβεία, κύκλο εργασιών 28 εκατομμυρίων ευρώ και ποσοστό εξαγωγών που αγγίζει το 94%, και μάλιστα σε 45 χώρες, η Terra Creta είναι ένας από τους δυνατούς παίκτες και τους πιο δυναμικούς εκπροσώπους της κρητικής ελαιουργίας.

Πέρυσι προχώρησε άλλο ένα βήμα παράγοντας και εμφιαλώνοντας το Grand Cru, ένα premium ελαιόλαδο Κορωνέικης ποικιλίας, σε ποσότητα όχι μεγαλύτερη από 5 τόνους, το οποίο ξεχώρισε με διαφορά στην τυφλή γευσιγνωσία του Γαστρονόμου.

Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμου 2019: Το Grand Cru του κρητικού ελαιώνα-1

Για την παραγωγή του η εταιρεία συνεργάζεται με 19 επίλεκτους παραγωγούς, στους οποίους δίνει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και στήριξη, ώστε να καλλιεργούν τις ελιές τους με τον βέλτιστο τρόπο, φιλικό προς το περιβάλλον, και απώτερο στόχο την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Το αποτέλεσμα τους δικαιώνει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή