Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή: Τα νηστίσιμα του Γαστρονόμου

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή: Τα νηστίσιμα του Γαστρονόμου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Έχετε νηστέψει ποτέ με μεξικάνικα τάκος με χταπόδι, με πικάντικο κους κους με κυδώνια από τη Σαρδηνία ή με το ελληνικότατο σπανακόρυζο με καλαμάρια στη σχάρα; 

 
Οι καλύτερες συνταγές με χταπόδι, καλαμαράκια και σουπιές, γαρίδες, μύδια και κυδώνια από τους καλύτερους Έλληνες σεφ μας περιμένουν αυτή την Κυριακή σε μια πολυτελή έκδοση για τη Σαρακοστή, που συγκεντρώνει σαράντα από τις νοστιμότερες λιχουδιές του περιοδικού «Γαστρονόμος». Μαζί, θα βρείτε συνταγές για σιγομαγειρεμένες ρεβιθάδες στη γάστρα, γίγαντες με μανιτάρια και μυρωδικά, φακοσαλάτες, φάβα και φαβοκεφτέδες. Αλλά και για ντολμαδάκια με ντοματόρυζο, χοντρά μακαρόνια με κοκκινιστές σουπιές με το μελάνι τους, αυθεντική παέγια, τάρτες με ολόφρεσκα λαχανικά, μυρωδάτες χορτόπιτες, γλυκανισάτες λαγάνες, μαραθόπιτες του τηγανιού, χορτοκαλίτσουνα αλλά και πλούσιες ταχινόπιτες. 

 
Το νέο βιβλίο «Τα Νηστίσιμα του Γαστρονόμου» από τη σειρά «Βιβλιοθήκη Γεύσης» της Καθημερινής αποδεικνύει περίτρανα πως η νηστεία (μπορεί να) είναι εξαιρετικά νόστιμη. Το βιβλίο είναι χωρισμένο στα εξής κεφάλαια: «Λαχανικά», «Θαλασσινά», «Όσπρια», «Ζυμώματα». 
 
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή: Τα νηστίσιμα του Γαστρονόμου-1

Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή