ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Το φετινό μας τσουρέκι, μια ροζ γαλλική μπριός!

ston-gastronomo-ayti-tin-kyriaki-me-tin-k-to-fetino-mas-tsoyreki-mia-roz-galliki-mprios-2372341

Φέτος το Πάσχα, βάφουμε κόκκινα όχι μόνο τα αυγά αλλά και το τσουρέκι! Όχι, δεν θα ζυμώσουμε το κλασικό πολίτικο, με μαχλέπι, κακουλέ και μαστίχα. Αντί να κοιτάξουμε στην Ανατολή, στρεφόμαστε στην Δύση και εμπνεόμαστε από τις γαλλικές αφράτες μπριός. Ναι, το φετινό μας τσουρέκι θα είναι μια γαλλική μπριός red velvet με φιστίκια Αιγίνης, σταφίδες και λευκό γλάσο. Ένα ροζ σύννεφο, μια γεύση τρυφερή σαν παιδική ανάμνηση.

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

ston-gastronomo-ayti-tin-kyriaki-me-tin-k-to-fetino-mas-tsoyreki-mia-roz-galliki-mprios0