Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Το φετινό μας τσουρέκι, μια ροζ γαλλική μπριός!

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Το φετινό μας τσουρέκι, μια ροζ γαλλική μπριός!

23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φέτος το Πάσχα, βάφουμε κόκκινα όχι μόνο τα αυγά αλλά και το τσουρέκι! Όχι, δεν θα ζυμώσουμε το κλασικό πολίτικο, με μαχλέπι, κακουλέ και μαστίχα. Αντί να κοιτάξουμε στην Ανατολή, στρεφόμαστε στην Δύση και εμπνεόμαστε από τις γαλλικές αφράτες μπριός. Ναι, το φετινό μας τσουρέκι θα είναι μια γαλλική μπριός red velvet με φιστίκια Αιγίνης, σταφίδες και λευκό γλάσο. Ένα ροζ σύννεφο, μια γεύση τρυφερή σαν παιδική ανάμνηση.

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Το φετινό μας τσουρέκι, μια ροζ γαλλική μπριός!-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή