Στις ολοκαίνουργιες Γλυκές Αλχημείες ανοίγουμε τον χορό των καλοκαιρινών φρουτογλυκών με μια σειρά συνταγών με κεράσια. Δοκιμάζουμε cherry pie όπως θα την απολαμβάναμε στη Νέα Υόρκη, μια σκεπαστή τάρτα, δηλαδή, με γέμιση από φρέσκα ζουμερά κεράσια, και την συγκρίνουμε με την εξίσουν νόστιμη κερασόπιτα αλά ελληνικά, μια πίτα φτιαγμένη από ψίχουλα ψωμιού.
Τι άλλο; Κρύα κρέμα αμυγδάλου με σάλτσα κεράσι, ένα ολόδροσο γλυκό για τα ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού. Μια εύκολη και πεντανόστιμη ψητή κρέμα με κεράσια και φιλέ αμυγδάλου και φυσικά μαρμελάδα κεράσι. Πέντε γλυκά, πέντε τρόποι να αξιοποιήσουμε τα κεράσια τώρα που είναι στα καλύτερά τους!
Στις Γλυκές Αλχημείες, αυτή την Κυριακή με την «Κ»
Διαβάστε περισσότερα για το τεύχος εδώ