Άλεξ Βασιλάτου: Πώς από την κουζίνα του Ramsay βρέθηκε να φτιάχνει μακαρόνια στο Κολωνάκι

Άλεξ Βασιλάτου: Πώς από την κουζίνα του Ramsay βρέθηκε να φτιάχνει μακαρόνια στο Κολωνάκι

Όταν μαγειρεύει, τη βλέπεις και σε βλέπει. Η κουζίνα απέχει ελάχιστα βήματα από τα μετρημένα τραπέζια και έτσι οι μακαρονάδες με τα ολόφρεσκα ζυμαρικά της Άλεξ Βασιλάτου φτάνουν μπροστά σου ζεστές-ζεστές, χωρίς λεπτό καθυστέρηση, πράγμα καθοριστικό για την απόλαυση του πιάτου.

23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν μαγειρεύει, τη βλέπεις και σε βλέπει. Η κουζίνα απέχει ελάχιστα βήματα από τα μετρημένα τραπέζια και έτσι οι μακαρονάδες με τα ολόφρεσκα ζυμαρικά της Άλεξ Βασιλάτου φτάνουν μπροστά σου ζεστές-ζεστές, χωρίς λεπτό καθυστέρηση, πράγμα καθοριστικό για την απόλαυση του πιάτου.

Σκορδάτες και πικάντικες παπαρδέλες, λιγκουίνι με σιγομαγειρεμένο κρέας σε κόκκινο κρασί, κεφαλογραβιέρα, παρμεζάνα και μια κουταλιά γιαούρτι, λοφάκια με σάλτσες τρούφας και καρμπονάρες με σύγλινο Μάνης προσγειώνονται μέσα σε ζωγραφισμένα κεραμικά μπολ.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή