ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Άλεξ Βασιλάτου: Πώς από την κουζίνα του Ramsay βρέθηκε να φτιάχνει μακαρόνια στο Κολωνάκι

Όταν μαγειρεύει, τη βλέπεις και σε βλέπει. Η κουζίνα απέχει ελάχιστα βήματα από τα μετρημένα τραπέζια και έτσι οι μακαρονάδες με τα ολόφρεσκα ζυμαρικά της Άλεξ Βασιλάτου φτάνουν μπροστά σου ζεστές-ζεστές, χωρίς λεπτό καθυστέρηση, πράγμα καθοριστικό για την απόλαυση του πιάτου.

Άλεξ Βασιλάτου: Πώς από την κουζίνα του Ramsay βρέθηκε να φτιάχνει μακαρόνια στο Κολωνάκι

Όταν μαγειρεύει, τη βλέπεις και σε βλέπει. Η κουζίνα απέχει ελάχιστα βήματα από τα μετρημένα τραπέζια και έτσι οι μακαρονάδες με τα ολόφρεσκα ζυμαρικά της Άλεξ Βασιλάτου φτάνουν μπροστά σου ζεστές-ζεστές, χωρίς λεπτό καθυστέρηση, πράγμα καθοριστικό για την απόλαυση του πιάτου.

Σκορδάτες και πικάντικες παπαρδέλες, λιγκουίνι με σιγομαγειρεμένο κρέας σε κόκκινο κρασί, κεφαλογραβιέρα, παρμεζάνα και μια κουταλιά γιαούρτι, λοφάκια με σάλτσες τρούφας και καρμπονάρες με σύγλινο Μάνης προσγειώνονται μέσα σε ζωγραφισμένα κεραμικά μπολ.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο