ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Γαστρονόμος: Η γενιά του «κρέας κάθε Κυριακή»

Δύο θεατράνθρωποι, παιδιά της πόλης, ο Αντώνης Αντωνίου και η Νατάσα Ασίκη, έχουν γευτεί την ανεμελιά μιας άλλης εποχής, τα κεφτεδάκια στις εκδρομές και το «κρέας κάθε Κυριακή».

Γαστρονόμος: Η γενιά του «κρέας κάθε Κυριακή»

Η Νατάσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας. Είχε μπαμπά Μικρασιάτη και Κρητικιά μάνα, που δούλευε ως ταξιθέτρια σε θέατρα, και κάπως έτσι προέκυψε για τη Νατάσα η αγάπη για το σανίδι. Παιδί ακόμα, πρωτοεμφανίστηκε ως κομπάρσος στη θριαμβευτική παράσταση «Πόλεμος και ειρήνη» της Συνοδινού. 

Από την άλλη, ο Αντώνης, που γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία και είναι μισός Κεφαλονίτης και μισός Μικρασιάτης, δεν είναι και πολύ σίγουρος για το πώς βρέθηκε να παίζει στο θέατρο… «Δεν έχω καταλάβει πώς ακριβώς έγινε, αλλά κάποια μέρα παραλάβαμε στο σπίτι μας επιστολές από κάποιες δραματικές σχολές. Τώρα, το πώς και από πού δεν είμαι σίγουρος. Ωστόσο ενδιαφέρθηκα και πήγαμε με τον πατέρα μου να δούμε περί τίνος πρόκειται. Μου άρεσε και κάπως έτσι ξεκίνησα». 

Δύο διανοούμενοι που τρέφονται με μπόλικη κουλτούρα, σε ένα σπίτι με βιβλιοθήκες που σχεδόν έχουν κρεμάσει από το βάρος των βιβλίων. Έχουν μεγαλώσει με το «κάθε Κυριακή κρέας», μου λένε με ένα στόμα.

Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr