Γαστρονόμος: Οδός Νορμάνου, το σούπερ νόστιμο στενάκι του Μοναστηρακίου

Γαστρονόμος: Οδός Νορμάνου, το σούπερ νόστιμο στενάκι του Μοναστηρακίου

Μπολ με καυτά ράμεν, specialty coffee και πειραγμένα κοκτέιλ, αλλά και εκθέσεις τέχνης και αντίκες σε ένα από τα πιο hipster friendly δρομάκια του κέντρου.

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σάββατο βράδυ στη Νορμάνου. Αυτό το μικρό δρομάκι, χωμένο στην καρδιά του Μοναστηρακίου, ξαναζεί στιγμές δόξας!

Η Νορμάνου ήταν πάντα ιδιαίτερη περίπτωση, μυστικό σχεδόν στενάκι, με όμορφα νεοκλασικά σπίτια, άλλα εγκαταλελειμμένα, γεμάτα γκραφίτι, και άλλα πιο καλοδιατηρημένα, που σε διακτινίζουν στην παλιά Αθήνα.

Το πρωί η Νορμανού γεμίζει με την πραμάτεια των παλαιοπώληδων: αντίκες, παλιά ποδήλατα, art nouveau καθρέφτες και ιδιαίτερα φωτιστικά, χρωματιστές αφίσες, παλιές συσκευασίες και έργα τέχνης συνθέτουν το ετερόκλητο σκηνικό.

Όταν πέφτει ο ήλιος, η αυτοσχέδια υπαίθρια γκαλερί δίνει τη σκυτάλη στον κόσμο που βγαίνει βράδυ: χίπστερς, τουρίστες και φοιτητές αράζουν, πίνουν τα ποτά τους, βγαίνουν για φαγητό ή με ένα κοκτέιλ στο χέρι συντονίζονται με τη μουσική στα πάρτι με Djs που συχνά διοργανώνουν οι μαγαζάτορες στον δρόμο.

Διαβάστε περισσότερα στο Gastronomos.gr

Ειδήσεις σήμερα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή