Τι καινούργιο τρώμε για πρωινό στα νότια;

Τι καινούργιο τρώμε για πρωινό στα νότια;

Τρία μέρη για κλασσικό, healthy και παραδοσιακό πρωινό στα νότια προάστια.

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία μέρη για κλασσικό, healthy και παραδοσιακό πρωινό στα νότια προάστια.

Mr Fox

Όχι μόνο το Σαββατοκύριακο αλλά κάθε μέρα, από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 προσφέρεται το brunch στο Mr Fox. Το νέο μενού του all day bar επιμελείται ο επικεφαλής του Kobra, Άνταμ Κοντοβάς ενώ τις πλούσιες γεύσεις συνοδεύουν τα σοφιστικέ ποτά του Πάνου Κανατσούλη. Ανάμεσα στα νέα αγαπημένα μας: το «Αυγό του κ. Fox» (ένα scotch egg με salsiccia) και το french toast με τσουρέκι, κρέμα βανίλια και ψητά μήλα. Για συνοδεία επιλέξτε μία από τις τρεις επιλογές Βloody Mary (με τζιν, τεκίλα ή βότκα) ή ένα αλλιώτικο Garibaldi, με σαγκουίνι και σόδα περγαμόντο.

Λαοδίκης 38, Γλυφάδα, Τ/ 210-89.81.654

Cup or What?

Specialty καφέ, smoothies και προτάσεις για πρωινό και ελαφρύ μεσημεριανό βρίσκουμε στο ολοκαίνουργιο Cup or What? στη Γλυφάδα. Οι καλοφτιαγμένοι καπουτσίνο, latte και εσπρέσο γίνονται με ποικιλίες καφέ της εταιρείας Galliano και συνοδεύονται από cookies, κέικ ή βιολογικές μπάρες χωρίς ζάχαρη. Για lunch break επιλέξτε μία από τις πολλές σαλάτες, όπως αυτή με κινόα, κρέμα ταχίνι, σπανάκι και βινεγκρέτ λάιμ ή κάποιο από τα σάντουιτς που προσφέρονται σε μπαγκέτα αλλά και σε brioche bun.

Φοίβης 11, Γλυφάδα, Τ/ 210-89.40.500

Κρεμμυδόπιτα και πλαστός

Για παραδοσιακό και περιποιημένο πρωινό πάμε στο πιτάδικο του Παλαιού Φαλήρου. Εκεί ο Μυκονιάτης μάστορας φτιάχνει ζύμες με ελαιόλαδο και βούτυρο και ανοίγει το φύλλο στο χέρι. Σημαντική λεπτομέρεια: οι πίτες ψήνονται σε γάστρες καθισμένες πάνω στα κάρβουνα, κερδίζοντας έτσι πολλούς έξτρα πόντους νοστιμιάς. Εκεί βρίσκουμε από νηστίσιμη τσουκνιδόπιτα μέχρι μυκονιάτικη κρεμμυδόπιτα και ντοματόπιτα με τυροβολιά και κοπανιστή. Στα οπωσδήποτε η τυρόπιτα με φύλλο από νερό ντομάτας, φρέσκο θυμάρι και με γέμιση με φέτα και ανθότυρο.

Κνωσού 5, Παλαιό Φάληρο, Τ/ 210-95.96.230

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή