Madame Fraise: Το πρώτο ghost ζαχαροπλαστείο της Αθήνας

Madame Fraise: Το πρώτο ghost ζαχαροπλαστείο της Αθήνας

Δύο καταξιωμένοι pastry chefs, ο Ευγένιος Βαρδακαστάνης και ο Γιάννης Κίκιρας, δημιούργησαν το πρώτο «κρυφό» ζαχαροπλαστείο της πόλης με εξαιρετικό πανετόνε και high end γλυκά

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν υπάρχει βιτρίνα ή ταμπέλα, ούτε ταμείο και πωλητές. Μόνο ένα εργαστήριο-παιδική χαρά όπου δύο από τους πιο ταλαντούχους ζαχαροπλάστες της πόλης δοκιμάζουν τη δημιουργικότητά τους χωρίς τους περιορισμούς ενός συμβατικού καταστήματος κι εφευρίσκουν συνεχώς καινούργια κόνσεπτ και νέα γλυκά.

Εκτός από καλοί φίλοι, ο Ευγένιος Βαρδακαστάνης και ο Γιάννης Κίκιρας έχουν δουλέψει για χρόνια ο ένας στο πλάι στον άλλο δημιουργώντας υψηλού επιπέδου γλυκά – από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία μέχρι το εστιατόριο Σελήνη στη Σαντορίνη. Τώρα, για πρώτη φορά αποφάσισαν να φτιάξουν κάτι εντελώς δικό τους και να συστηθούν απευθείας στο κοινό. «Δουλεύαμε πάντα πολύ καλά μαζί και με τον καιρό καταλάβαμε πως τα γλυκά που φτιάχναμε παρέα ήταν καλύτερα από αυτά που σχεδίαζε ο καθένας ξεχωριστά» αναφέρουν για τη συνεργασία τους. Μυρίζει κάστανο και προζύμι.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή