Το after μανάβικο της Απόλλωνος, στο Σύνταγμα, ξενυχτάει για μας

Το after μανάβικο της Απόλλωνος, στο Σύνταγμα, ξενυχτάει για μας

Έκτακτη ανάγκη για ντοματίνια ή passion fruit στις 2 τα ξημερώματα; Η κυρία Ρίτσα και η κυρία Βάσω, οι αγαπημένες μανάβισσες του Συντάγματος, θα σας φροντίσουν

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για καιρό νόμιζα πως η κυρία Ρίτσα και η κυρία Βάσω ήταν το ίδιο πρόσωπο. Και με τις δύο χαιρετιόμασταν κάθε φορά που περνούσα από το μανάβικο της Απόλλωνος και πρόσχαρες μου γέμιζαν τις τσάντες με φρούτα και λαχανικά, πάντα με στρατηγική τοποθέτηση στη σακούλα – «Κούκλα μου, πρόσεχε αυτό μην πατηθεί! Το αβοκάντο πάνω!». Με τον καιρό κατάλαβα ότι δεν ήταν μία, αλλά δυο αδερφές που μοιάζουν σαν δίδυμες και μοιράζονται τις βάρδιες στο –μάλλον- κεντρικότερο μανάβικο της Αθήνας. Η κυρία Ρίτσα βρίσκεται εκεί το πρωί και η κυρία Βάσω από το απόγευμα μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Δυό βήματα απ’ τη πλατεία Συντάγματος, ανάμεσα στα ασιατικά και τα άλλα τα μοδάτα εστιατόρια της Απόλλωνος, οι δυο τους κρατούν τα τελευταία 25 χρόνια το μικρό κατάστημα με την μεγάλη ποικιλία.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή