Έφτασε η ώρα για τα 14α Βραβεία Ποιότητας του περιοδικού «Γαστρονόμος» και της «Καθημερινής».
Φέτος, για πρώτη φορά τα ελληνικά εστιατόρια, ταβέρνες, ουζερί και καφενέδες έχουν την τιμητική τους!
Τι σημαίνει βιώσιμη κουζίνα και “farm to table”;
Πού θα δοκιμάσετε τα πιο ψαγμένα ντόπια προϊόντα;
Ποιοι εστιάτορες παράγουν δικό τους ελαιόλαδο και μέλι, εκτρέφουν ζώα και έχουν βιολογικές φάρμες;
Ποιες παραδοσιακές ταβέρνες έχουν φτιάξει σεβαστά κελάρια κρασιών, προωθώντας τον ελληνικό αμπελώνα;
Ποιος σεφ επέστρεψε στο χωριό του και μαγειρεύει με προϊόντα που παράγονται σε ακτίνα 0 χλμ. από το μαγαζί του;
Ο «Γαστρονόμος», μετά από χιλιάδες χιλιόμετρα ταξιδιού ανά την Ελλάδα, δοκιμές, αξιολογήσεις και ζυμώσεις, δίνει τις απαντήσεις και ξεχωρίζει εννέα μαγαζιά που σέβονται το περιβάλλον, είναι βιώσιμα και βάζουν τα τοπικά προϊόντα στις κατσαρόλες τους.
Συντονιστείτε σήμερα Πέμπτη 23/12 στις 20:00, και παρακολουθήστε τα βραβεία στο κανάλι του «Γαστρονόμου» στο YouTube.
Ακούστε εδώ το podcast του Γαστρονόμου με το «Backstage madness» από τα φετινά Βραβεία. Γιατί ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς έκαναν έναν χρόνο δίαιτα; Ξέρουν τι θα παρουσιάσουν φέτος;