Τι τρώμε μετά τις γιορτές; «Λαχανικά του Χειμώνα»

Τι τρώμε μετά τις γιορτές; «Λαχανικά του Χειμώνα»

Μια δίτομη έκδοση από τον Γαστρονόμο είναι το αντίδοτο στις υπερβολές των γιορτών. Αυτή την Κυριακή ο πρώτος τόμος με την Καθημερινή

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτή την Κυριακή 09/01 με την Καθημερινή αποθεώνουμε τα «Λαχανικά του χειμώνα». Λαδερά, γιαχνί, σαλάτες, πίτες, μακαρονάδες και φίνα συμμαγειρέματα με ελαφριά κρεατικά και ψάρια είναι το αντίδοτο στις υπερβολές των γιορτών.

Στον πρώτο τόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή από τη Βιβλιοθήκη Γεύσης του Γαστρονόμου, γνωρίζουμε τη χαμαιλεοντική κολοκύθα, το δημοφιλές λάχανο, τη φίνα σελινόριζα, το τραγανό μπρόκολο και μαθαίνουμε τα μυστικά τους ως προς την αγορά, τη συντήρηση αλλά και τα ευφάνταστα μαγειρέματά τους.

Κάνουμε το λάχανο τουρσί όπως στη Βόρεια Ελλάδα αλλά μαθαίνουμε και το διάσημο κίμτσι μαζί με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τα διατροφικά οφέλη τους και τα διατηρούμε όλον τον χρόνο, κλείνοντας σε βάζο όλη τη γεύση τους. Ετοιμάζουμε τους πιο λιχούδικους λαχανοντολμάδες μέχρι λαχανόρυζα και κατσαρολάτα με μπίρα αλλά και πλούσιες λαχανοσαλάτες.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή