Κυριακάτικο τραπέζι: 10+1 αγαπημένες comfort συνταγές

Κυριακάτικο τραπέζι: 10+1 αγαπημένες comfort συνταγές

Γιουβέτσι, παστίτσιο ή μήπως το κλασικό κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο; Όλα τα φαγάκια που μας μεγάλωσαν και κάνουν πιο νόστιμες τις Κυριακές μας είναι εδώ.

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα γεύματα της Κυριακής έχουν τη δική τους χάρη και τη δική τους νοστιμιά. Από ολόκληρη την εβδομάδα, με τα τρεχάματα και τα βαριά της προγράμματα, μόνο η Κυριακή μάς έχει απομείνει να μαζευτούμε όλοι γύρω από το τραπέζι και να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας την εμπειρία του κοινού φαγητού.

Άλλωστε ποια άλλη μέρα υπάρχει η διάθεση να φτιάξουμε κοτόπουλο ή αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, ένα ζουμερό λεμονάτο ή ένα ωραίο ρόστο; Ποια άλλη αφορμή θα μας μαζέψει γύρω από το οικογενειακό τραπέζι, να απολαύσουμε αγαπημένες γεύσεις, να μιλάμε ακατάπαυστα για ό,τι μας απασχόλησε μέσα στην εβδομάδα, να αστειευτούμε, να θυμηθούμε, ακόμη και να τσακωθούμε με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο, φωνάζοντας όλοι μαζί;

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή