Ο Κώστας Τσουτσοπλίδης, ιδιοκτήτης του τυροκομείου Μέτσοβο στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων, είναι χημικός, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα έπιασε δουλειά στο οικογενειακό τυροκομείο, και από το ’96 ασχολείται με την επιχείρηση των γονιών του. Τον συναντήσαμε στο Δροσοχώρι ένα πρωί που τα καζάνια έβραζαν και μοσχοβολούσε γάλα ζεστό, έξω είχε ψιλόβροχο που μας πιρούνιαζε και η θερμοκρασία μετά βίας άγγιζε το μηδέν.
Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο