1. Μορταδέλα-burrata από την Kora
Τόσο λαχταριστό όσο φαίνεται είναι το σάντουιτς του Kora Bakery, που αποτελεί πλέον αγαπημένη μας επιλογή για πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανές λιγούρες κ.ο.κ. Η αφράτη φοκάτσια του κολωνακιώτικου φούρνου γίνεται ιδανική βάση για να χτιστεί το φωτογενές μίνι γεύμα. Είναι αρκετά μαλακή (για εύκολες δαγκωματιές) και αρκετά τραγανή στις άκρες (για να κρατάει το ενδιαφέρον). Στη μέση μπαίνουν στρώσεις από εξαιρετικής ποιότητας μορταδέλα με φιστίκι, burrata απαλή σαν κρέμα, relish από κόκκινες πιπεριές, ντοματίνια confit και μια τραγανή έκπληξη που κάνει τη διαφορά: καβουρδισμένο βούτυρο με φιστίκια Αιγίνης.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο