Λινού Σουμπάσης και ΣΙΑ στου Ψυρρή, το νέο talk of the town εστιατόριο

Λινού Σουμπάσης και ΣΙΑ στου Ψυρρή, το νέο talk of the town εστιατόριο

Η Νένα Δημητρίου και η Νικολέτα Μακρυωνίτου επισκέφτηκαν χωριστά το νέο, «απλό» εστιατόριο και αξιολογούν μαζί τις επιδόσεις του στη νέα ελληνική κουζίνα, που πρεσβεύει

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είχαμε κλείσει τραπέζι για φαγητό μαζί, ωστόσο η Covid-19 μας χάλασε τα πλάνα κι έτσι πήγαμε δύο διαφορετικές ημέρες, παραγγείλαμε διαφορετικά πιάτα και είπαμε να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας γραπτώς. Το «έργο» που παρακολουθήσαμε συνυπογράφουν η Μυρσίνη Λινού -τη γνωρίζουμε από το Ύψιλον της Θεσσαλονίκης- και ο Γιώργος Σουμπάσης -ιδιοκτήτης του Morning Bar-, και πρόκειται για ένα εστιατόριο που έχει σημαία του τη νέα ελληνική κουζίνα, αδρή, χωρίς σεφίστικα στολίδια. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί πωλητήριο φυσικών κεριών με βαμβακερό φυτίλι, μια εκ πρώτης όψεως αταίριαστη συστέγαση, που προέκυψε από πρότερη ενασχόληση της οικογένειας της Μυρσίνης με την κηροπλαστική. Τα κεριά, εκτός από είδη προς πώληση, έχουν εδώ διακοσμητικό αλλά, κυρίως, συμβολικό ρόλο, σημαίνουν την αφιέρωση και την προσφορά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή