Γαστρονόμος: Το ψυγείο του Μιχάλη Νουρλόγλου έχει πάντα πίκλες και σριράτσα

Γαστρονόμος: Το ψυγείο του Μιχάλη Νουρλόγλου έχει πάντα πίκλες και σριράτσα

Αυτό που ισχύει για τον Μιχάλη Νουρλόγλου, σεφ του εστιατορίου Première στο Intercontinental, ισχύει για τους περισσότερους συναδέλφους του οι οποίοι περνούν ώρες και ώρες ταΐζοντας όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό τους και τα κοντινά τους πρόσωπα

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτό που ισχύει για τον Μιχάλη Νουρλόγλου, σεφ του εστιατορίου Première στο Intercontinental, ισχύει για τους περισσότερους συναδέλφους του οι οποίοι περνούν ώρες και ώρες ταΐζοντας όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό τους και τα κοντινά τους πρόσωπα. Ψαχουλεύοντας το ψυγείο του πάντως, βρήκαμε μπόλικα αγαπημένα του υλικά που έγιναν αφορμή για κουβέντα.

Πρώτες και καλύτερες οι πίκλες. Αγγουράκια, καυτερό relish, πίκλες λάιμ από το Πακιστάν, πίκλες μάνγκο, -σχεδόν όλο το πρώτο ράφι είναι αφιερωμένο σ’ αυτές.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή