Έχετε αντιπαθήσει ποτέ σεφ χωρίς να τον γνωρίσετε, από το φαγητό του και μόνο; Τυχαίνει μερικές φορές. Όχι όταν οι συνδυασμοί γεύσεων που κατέβασε η κεφαλή της κουζίνας δεν ταίριαξαν με τα προσωπικά γούστα. Αυτό συμβαίνει, απλά πληρώνεις (εισάγετε ιμότζι με δάκρυ) και προχωράς. Είναι εκείνες τις φορές που τρως με το κουταλάκι τον ναρκισσισμό κάποιου που «μαγείρεψε» ξεχνώντας ότι κάποιος θα φάει το το δημιούργημά του. Με τον Νίκο Θωμά, σεφ-συνιδιοκτήτη του Simul έπαθα το ανάποδο. Δεν έχει τύχει να τον γνωρίσω αλλά τον συμπάθησα τρώγοντας το φαγητό του πριν λίγες μέρες.
Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο