Ésophy
Η μάχη… της νονάς και του νονού γίνεται στο Εsophy. Εκεί βρίσκουμε όμορφα αυγά από σοκολάτα γάλακτος με 34% κακάο, με πλούσια σοκολατένια γεύση, διακοσμημένα με πιτσιλωτές λεπτομέρειες. Το κάθε ένα είναι ξεχωριστό. Τα αυγά δεν κρύβουν κάποια έκπληξη στο εσωτερικό τους, αλλά συνοδεύονται από ένα σφυράκι για να τα σπάσουν εύκολα τα πιτσιρίκια. Φτιάχνονται στο εργαστήριο τους στον Άγιο Στέφανο και πωλούνται στο κατάστημά τους στην Κηφισιά, μαζί με σοκολατένια λαγουδάκια και πολύχρωμα, πασχαλινά σοκολατάκια.
Μ.Π. Αγίου Τρύφωνος 10, Κηφισιά, Τ/ 210-62.30.230
Ourse
Η ομάδα του Ourse, με επικεφαλής τον pastry chef Σπύρο Πεδιαδιτάκη, ετοιμάζει για φέτος ένα ξεχωριστό, «διπλό» αυγό με μπόλικες εκπλήξεις. Ένα αυγό από εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα γάλακτος με προέλευση τη Γκάνα σπάει για να ξεπροβάλει από μέσα ένα δεύτερο, χρυσαφένιο αυτή τη φορά, με γέμιση τραγανή βάφλα, rice puffs, λευκή καραμελωμένη σοκολάτα και ανθό αλατιού. Γ.Π.
Μυστρά 39, Γλυφάδα, Τ/212-10.67.019
Γεωργία Παπαστάμου, Μαρίνα Πετρίδου, Άντζελα Σταματιάδου, Χριστίνα Τζιάλλα
Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο