Βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά της Αθήνας

Βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά της Αθήνας

Πασχαλινά αυγά με σοκολάτες γάλακτος και υγείας, κυβιστικά, διακοσμημένα με πιτσιλωτά σχέδια, άλλα με εκπλήξεις και άλλα με σφυράκι για να παίξουν τα πιτσιρίκια

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ésophy

View this post on Instagram

A post shared by ÉSOPHY (@esophychocolates)

Η μάχη… της νονάς και του νονού γίνεται στο Εsophy. Εκεί βρίσκουμε όμορφα αυγά από σοκολάτα γάλακτος με 34% κακάο, με πλούσια σοκολατένια γεύση, διακοσμημένα με πιτσιλωτές λεπτομέρειες. Το κάθε ένα είναι ξεχωριστό. Τα αυγά δεν κρύβουν κάποια έκπληξη στο εσωτερικό τους, αλλά συνοδεύονται από ένα σφυράκι για να τα σπάσουν εύκολα τα πιτσιρίκια. Φτιάχνονται στο εργαστήριο τους στον Άγιο Στέφανο και πωλούνται στο κατάστημά τους στην Κηφισιά, μαζί με σοκολατένια λαγουδάκια και πολύχρωμα, πασχαλινά σοκολατάκια.

Μ.Π. Αγίου Τρύφωνος 10, Κηφισιά, Τ/ 210-62.30.230

Ourse

View this post on Instagram

A post shared by Spyros Pediaditakis (@spyros_pediaditakis)

Η ομάδα του Ourse, με επικεφαλής τον pastry chef Σπύρο Πεδιαδιτάκη, ετοιμάζει για φέτος ένα ξεχωριστό, «διπλό» αυγό με μπόλικες εκπλήξεις. Ένα αυγό από εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα γάλακτος με προέλευση τη Γκάνα σπάει για να ξεπροβάλει από μέσα ένα δεύτερο, χρυσαφένιο αυτή τη φορά, με γέμιση τραγανή βάφλα, rice puffs, λευκή καραμελωμένη σοκολάτα και ανθό αλατιού. Γ.Π.

Μυστρά 39, Γλυφάδα, Τ/212-10.67.019

Γεωργία Παπαστάμου, Μαρίνα Πετρίδου, Άντζελα Σταματιάδου, Χριστίνα Τζιάλλα

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή