Θεσσαλικοί τζιγεροσαρμάδες

Θεσσαλικοί τζιγεροσαρμάδες

26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λαχταριστός κρεατομεζές, ιδανικός για το πασχαλινό τραπέζι.

  • 1 ώρα προετοιμασία
  • 1 ώρα και 20′ μαγείρεμα
  • 14 ώρες αναμονή
  • Σύνολο: 16 ώρες και 20′

Υλικά (Μερίδες: 6-8)

  • 2-3 αρνίσιες μπόλιες
  • 1 αρνίσια συκωταριά (περίπου 1 κιλό), με τα νεφρά και την καρδιά
  • 2 αρνίσια εντεράκια, καθαρισμένα
  • 2 λίτρα νερό
  • 2 κουτ. σούπας ξίδι
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 1 κούπα ρύζι Καρολίνα, πλυμένο
  • 1/3 μάτσο δυόσμος, ψιλοκομμένος
  • 1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 1/2 μάτσο άνηθος, ψιλοκομμένος
  • ξύσμα από 1 λεμόνι, ακέρωτο
  • 70 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή