Το Περιβολάκι
Εργαστήρι μεταποίησης, πιστοποιημένο τυροκομείο, φάρμα, ένας κηπάκος με ζαρζαβατικά και βραχόκηπος με βότανα. Στο μικρό βιολογικό αγρόκτημά της θα μας προϋπαντήσει η Δήμητρα Καρδάτου, ένθερμη βιοκαλλιεργήτρια. Εδώ, σχεδόν τα πάντα είναι ιδιοπαραγόμενα: ελαιόλαδο, ξερά φρούτα, λαχανικά, τυράκια από γάλα κατσικίσιο και αιγοπρόβειο (έκτακτο τυροζούλι), παγωτό, όπως και αυγά από τη μικρή ορνιθοτροφική μονάδα. Επίσης, εκλεκτά ψωμιά και αρτοσκευάσματα χωρίς ζάχαρη, ζυμαρικά και τραχανάδες που παράγει με άλευρα από σιτηρά και όσπρια ιδίας καλλιέργειας. N.M.
Άγιος Λουκάς Μεγάρων, Τ/22960-90.053, 6948-076.493, 6974-964.498. Επισκέψιμο έπειτα από συνεννόηση.
Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr