«Μα έτσι τρώτε, Βάλτερ, σέντσα βίνο;» ρωτά η κυρία Έλντα και βγάζει μια φιάλη κρασί από το ψυγείο να διορθώσει την παράλειψη. «Τα ραβιόλια τα κάνω πάντα με φρέσκια ντομάτα», εξηγεί ο κύριος Βάλτερ.
«Η χειρότερη φρέσκια ντομάτα για μένα είναι καλύτερη από την καλύτερη κονσέρβα. Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσω κονσέρβα, προτιμώ το κονκασέ. Πήρα φρέσκες ντομάτες σήμερα το πρωί, έκανα μια σάλτσα, έβαλα και εσαλότ, που έχει μια απαλή μυρωδιά που θυμίζει σκόρδο. Πιπέρι δεν βάζω, όχι γιατί δεν πάει, αλλά γιατί έτσι την έμαθα τη συνταγή κι εκεί όπου γεννήθηκα εγώ δεν βάζαμε πιπέρι».
Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr