Γαστρονόμος: Αγαύη μόνο – Τα στέκια της τεκίλας και του μεσκάλ

Γαστρονόμος: Αγαύη μόνο – Τα στέκια της τεκίλας και του μεσκάλ

Τέσσερα ξεχωριστά ραντεβού με τα συναρπαστικά μεξικάνικα αποστάγματα που ανεβάζουν στροφές

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σχέση μας με την τεκίλα ξεκίνησε με σφηνάκια με αλάτι και λεμόνι, σε μπαρ, κλαμπ και σπιτικά πάρτι, δεμένη με σκηνές όπου αφήνεσαι στο ζην επικινδύνως κι εύχεσαι για ομαλή προσγείωση. Άλλαξε όμως στην πορεία χάρη σε ανθρώπους που ξεκίνησαν να την προσεγγίζουν σοβαρά, να τη βλέπουν με αφοσίωση και προσοχή.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή