The Brunchers: Το νέο, καθαρόαιμο μπραντσάδικο στου Ψυρρή

The Brunchers: Το νέο, καθαρόαιμο μπραντσάδικο στου Ψυρρή

Στη θέση του παλιού Cosa Nostra βρίσκεται πλέον το The Brunchers, που ειδικεύεται σε κλασικά αλλά και πιο δημιουργικά πιάτα για τεμπέλικα πρωινά

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτός από την ταινία των early ‘10s, The Brunchers λέγεται και το μαγαζί που άνοιξε πριν από λίγες εβδομάδες στου Ψυρρή, στη θέση του ιταλικού εστιατορίου Cosa Nostra, το οποίο άφησε το δικό του ιδιαίτερο στίγμα στη γειτονιά. Εδώ ειδικεύονται στο brunch, με έναν κατάλογο που περιλαμβάνει αρκετά κλασικά αλλά και πιο δημιουργικά πιάτα –αυγά σε πολλές παρασκευές, pancakes, μπολ με φρούτα, γιαούρτια, γκρανόλα κ.α.-, καθώς και μερικά κοκτέιλ. Ανοίγουν στις 8 το πρωί και κλείνουν στις 4 το απόγευμα, την ώρα που θα ολοκληρωνόταν ακόμα ένα αργό brunch.

Η θέση

Στον πεζόδρομο της Αγίας Θέκλας, από τα «ευνοημένα» σημεία της περιοχής, χωρίς παρκαρισμένα αυτοκίνητα δίπλα, με κόσμο να περνάει συνεχώς, όχι όμως και τη λαοθάλασσα που πλημμυρίζει άλλα σημεία της γειτονιάς. Απέχει λίγα βήματα από την Ερμού και το μετρό του Μοναστηρακίου, καταφέρνει ωστόσο να «αναπνέει».

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT