- Για να ετοιμάσουμε τα μανιάτικα φασολάκια στο ελαιόλαδο, πρώτα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 140°C. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε 50 ml από το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα φασολάκια για περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα.
- Ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει ελαφρώς. Προσθέτουμε την ντομάτα, το σκόρδο, τη δάφνη, αλατοπίπερο και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 2 λεπτά, μέχρι να αρχίσουν τα υγρά να κοχλάζουν.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο