Ηρώδειο: Η συναυλία τελείωσε, πού τρώμε τώρα;

Ηρώδειο: Η συναυλία τελείωσε, πού τρώμε τώρα;

Μετά τις καλοκαιρινές βραδιές στο Ηρώδειο συνεχίζουμε για φαγητό και ποτό σε κοντινά, αξιόλογα μαγαζιά

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Little Tree books & coffee: Μια ήσυχη γωνιά, δυό βήματα από την Ακρόπολη

Το μικρό καφέ-βιβλιοπωλείο που θυμίζει ευρωπαϊκές πρωτεύουσες του βορρά συνδυάζει δύο σπάνιες ποιότητες: απέχει μια ανάσα από την Ακρόπολη και το Ηρώδειο αλλά την ίδια στιγμή καταφέρνει να διατηρεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας, ένα ήσυχο περιβάλλον που προσφέρεται για κουβέντα με φίλους. Στον εσωτερικό χώρο μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ ή το ποτό του περιτριγυρισμένος από ελληνικούς και ξένους τίτλους. Τώρα το καλοκαίρι προτιμάμε να πιάνουμε μια θέση στα τραπέζια της χαριτωμένης, μικρής πλατείας και να πίνουμε ντόπια κρασιά και craft μπίρες. Έχουν και συμπαθητικά πλατώ τυριών-αλλαντικών και περιποιημένα σάντουιτς.

Καβαλλότι 2, Ακρόπολη T/210-92.43.762

Wine with Eleni: Για κρασί στο παρκάκι

Λίγα τραπέζια κάτω από τα δέντρα είναι το μόνο που χρειάζεται μερικές φορές ένα μαγαζί για να γίνει στέκι. Βοηθάνε βέβαια και τα κρασιά που επιλέγει η Ελένη Κεφαλοπούλου του Wine with Eleni. Η ιδιοκτήτρια-οικοδέσποινα βρίσκεται πάντα εκεί για να συστήσει ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα, να πιάσει κουβέντα με τους οινόφιλους αλλά και να καθοδηγήσει τους όχι τόσο μυημένους. Το μικρό πάρκο που φιλοξενεί το wine bar έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια αγαπημένο σημείο συνάντησης για τους θεατές του Ηρωδείου.

Μισαραλιώτου 20, Κουκάκι, Τ/693-412.58.39

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή