Φίλιππος Παπασπύρου: Ο υπεύθυνος του ιστορικού ζαχαροπλαστείου μιλά για τη φιλοσοφία του

Φίλιππος Παπασπύρου: Ο υπεύθυνος του ιστορικού ζαχαροπλαστείου μιλά για τη φιλοσοφία του

Το θρυλικό παγωτό της οικογενειακής επιχείρησης και τα κλασικά μπισκότα που φτιάχνονται με την ίδια συνταγή εδώ και δεκαετίες

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μας δείχνει περήφανος την παλιά παγωτομηχανή του παππού, ένα αστραφτερό μοντέλο του ‘50 σε τέλεια κατάσταση. «Σε αυτή κάνουμε μέχρι σήμερα το παγωτό μας. Πρόσφατα επισκεύασα και την παλιά μηχανή για τα μπισκότα και την χρησιμοποιούμε ξανά» λέει ο Φίλιππος Παπασπύρου για το θρυλικό παγωτό της οικογενειακής επιχείρησης και τα κλασικά μπισκότα που φτιάχνονται με την ίδια συνταγή εδώ και δεκαετίες.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή