Μελιτζανοκεφτέδες με κασέρι

Μελιτζανοκεφτέδες με κασέρι

Ολόγλυκες μελιτζάνες με βουτυράτο κασέρι και φρέσκο βασιλικό σε έναν μοναδικό αφράτο μελιτζανοκεφτέ

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να ετοιμάσουμε τους μελιτζανοκεφτέδες με κασέρι, κάνουμε ως εξής: Βάζουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες σε ένα σουρωτήρι, αλατίζουμε ελαφρά και τις αφήνουμε να στραγγίξουν για 30 λεπτά.

Σε άλλο σουρωτήρι βάζουμε τις μελιτζάνες, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν για 30 λεπτά.

Τα στύβουμε (ντομάτες και μελιτζάνες) με τα χέρια και τα βάζουμε σε μεγάλο μπολ.

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να φτιάξουμε ένα μείγμα σχετικά σφιχτό, που να πλάθεται.

Αν χρειαστεί, προσθέτουμε ελάχιστο αλεύρι και λίγη τριμμένη φρυγανιά επιπλέον.

Σε μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε περίπου 2 εκ. ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή