Μα καλά, γιατί οι σεφ μαγειρεύουν με yuzu και όχι με νεράντζια;

Μα καλά, γιατί οι σεφ μαγειρεύουν με yuzu και όχι με νεράντζια;

Γκρίνιες, γκρίνιες για τις γαστρονομικές εμμονές των μαγαζιών της πόλης.

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Yuzu, yuzu παντού. Ακόμα. Το ξινόπικρο γιαπωνέζικο εσπεριδοειδές κάνει ΑΚΟΜΑ καριέρα στα μενού της πρωτεύουσας και όχι μόνο. Την ίδια στιγμή που η τοπικότητα και η βιωσιμότητα είναι τα απόλυτα trending topics στη γαστρονομία. Την ίδια στιγμή που τα νεράντζια σαπίζουν στους δρόμους της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT