Ε/Γ Ταξιδεύοντας: Μια ψαροταβέρνα-λόγος για να πας στο Κερατσίνι

Ε/Γ Ταξιδεύοντας: Μια ψαροταβέρνα-λόγος για να πας στο Κερατσίνι

Μεζέδες κλασικοί και μη, φρέσκο ψάρι κι ωραία ουζοσυλλογή σε μια ψαροταβέρνα που φέρνει κόσμο από διάφορα μέρη της πόλης στο προάστιο του Πειραιά.

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είχα αρκετό καιρό να πάω στο Ε/Γ Ταξιδεύοντας. Μπορεί όταν ξεκίνησε, πριν από μια εικοσαετία, να μην την ήξεραν πολλοί, αλλά οι καλές επιδόσεις της ψαροταβέρνας που βρήκε τη θέση της σε μια ήσυχη γειτονιά στο Κερατσίνι μαθεύτηκαν γρήγορα. Στα τραπέζια της βλέπεις κόσμο από διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου, κι όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα, που διανύει κανείς πιο εύκολα αποστάσεις. Μεσοβδόμαδα πήραμε κι εμείς το δρόμο για το πειραιώτικο προάστιο, μετά από μια από τις μπόρες που μούσκεψαν την πόλη στα τέλη του Αυγούστου, μέρες… ημιανάπαυσης ήταν ακόμη, δεν είχαμε ακόμη καλοσυνηθίσει την επιστροφή. Την ώρα που φτάσαμε αρκετές παρέες κι οικογένειες κάθονταν ήδη και στο πεζοδρόμιο και μέσα. Ξεπόρτισαν κι εκείνοι μετά την καλοκαιρινή βροχή.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή