Τυροπιτάκια κουρού με σπιτικό φύλλο

Τυροπιτάκια κουρού με σπιτικό φύλλο

Τα πιο λαχταριστά τυροπιτάκια με φέτα και ανθότυρο με πανεύκολο σπιτικό φύλλο κουρού. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί! Πολλές ακόμα απίθανες συνταγές στο Ζάχαρη & Αλεύρι που κυκλοφορεί την Παρασκευή στις 23/09 στα περίπτερα!

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικασία

Γέμιση

  1. Για να ετοιμάσουμε τα τυροπιτάκια με σπιτικό φύλλο κουρού, ξεκινάμε από τη γέμιση: Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.

Φύλλο

  1. Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το φύλλο και ζυμώνουμε μέχρι να σχηματιστεί ένα λείο και εύπλαστο ζυμάρι.
  2. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 40-50 κομμάτια και πλάθουμε το καθένα σε μπαλάκι. Ανοίγουμε κάθε μπαλάκι σε δίσκο 10 εκ.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή