Πού θα βγούμε το ΣΚ για φαγητό και λιακάδα στην Αθήνα;

Πού θα βγούμε το ΣΚ για φαγητό και λιακάδα στην Αθήνα;

Στα βόρεια, στα νότια και στο κέντρο βρίσκουμε μέρη με λιακάδα, βγαίνουμε με φίλους και με την οικογένεια μας, για μεζέδες, μπίρες και άραγμα στον τέλειο αθηναϊκό ήλιο

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο καιρός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο προβλέπεται να φτάνει τους 31°C και η διάθεσή μας για λίγο καλοκαίρι ακόμα στην Αθήνα μεγαλώνει. Γι’ αυτό βρίσκουμε μέρη που τα λιάζει απλόχερα ο ήλιος, παίρνουμε φίλους και παιδιά και τρωγοπίνουμε στη λιακάδα! Τραπεζάκια έξω, λοιπόν, και πάμε ανα περιοχή:

Για φαγητό στα νότια

Ψαροκαστέλα
Σε μια ανηφόρα στην Καστέλα, εντελώς εκτός πιάτσας, σε μια γειτονιά που θυμίζει χωριό κρύβεται ένα μικρό διαμαντάκι για όσους αγαπάνε τα θαλασσινά. Η Ψαροκαστέλλα είναι οικογενειακή υπόθεση: η μητέρα μαγειρεύει, ο γιός σερβίρει και ο πατέρας αναζητά κάθε πρωί την καλή πρώτη ύλη. Στα λίγα τραπεζάκια που έχουν απλώσει στο δρόμο θα δοκιμάσετε σωστά ψημένα φρέσκα ψάρια στη σχάρα, μελωμένο χταπόδι με ημίγλυκο κρασί, ζακετάκια (ξαδέλφια της γλώσσας). Μην παραλείψετε τις γαρίδες-σπεσιαλιτέ της μαγείρισσας που έρχονται μέσα σε μια εθιστική, ξινούτσικη σάλτσα με μπαχαρικά. Γ.Π.

Σκρα 19, Πειραιάς, Τ/ 210-42.22.237

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή