Το Χατίρι: Ένα κρυμμένο μπιστρό -τρατορία και μαγειρείο- στο Παγκράτι

Το Χατίρι: Ένα κρυμμένο μπιστρό -τρατορία και μαγειρείο- στο Παγκράτι

Στο Χατίρι, ο Μάριος και ο Γιώργος σερβίρουν λαδερά, πάστα, αντρεκότ και γαλλική κρεμμυδόσουπα και μας μυούν στον αθηναϊκό μοντερνισμό

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι 8.00 το βράδυ καθημερινής και στην οδό Ριζάρη στο Παγκράτι η κίνηση είναι αυξημένη. Άνθρωποι γυρνάνε βιαστικοί από τις δουλειές τους ή κάνουν τα τελευταία ψώνια λίγο πριν κλείσουν τα καταστήματα.

Ο δρόμος είναι γεμάτος αυτοκίνητα που περιμένουν υπομονετικά στο κόκκινο φανάρι. Εκείνη την ώρα οι ιδιοκτήτες του μπιστρό Χατίρι, ο Γιώργος Κωστόπουλος και Μάριος Παπαδήμας ξεκινούν το βραδινό μενού. Στο Χατίρι το μενού είναι πολύ ιδιαίτερο και το μιξ που κάνουν ασυνήθιστο.

Σερβίρουν από αντρεκότ και γαλλική κρεμμυδόσουπα, μέχρι ναπολιτάνικες πίτσες και παραδοσιακά μαγειρευτά σε έναν χώρο που θυμίζει αστικό αθηναϊκό σπίτι της δεκαετίας του 1960.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή