Marbella: Το νέο γαστρομπάρ στο Παγκράτι έχει ένα κρυμμένο ατού

Marbella: Το νέο γαστρομπάρ στο Παγκράτι έχει ένα κρυμμένο ατού

Καινούργια άφιξη στη γειτονιά, το Marbella ανεβάζει γευστικά τον μικρό πεζόδρομο που τέμνει την Ερατοσθένους με ένα σύγχρονο, νόστιμο μενού, οικείο και αλλιώτικο μαζί.

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν περάσεις από κει και το δεις στην αρχή του παγκρατιώτικου πεζόδρομου απέναντι από τον Άγιο Σπυρίδωνα και το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, μπορεί να μην την καταλάβεις αμέσως την αλλαγή. Το Marbella, έχει πάρει τη θέση του Flaws, που ήταν και αυτό μπαρ με φαγητό. Ίδιο μοιάζει, δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Τα faux λουλούδια στην κολώνα είναι εκεί, το vintage εσωτερικό με το μπαρ με τους πολυέλαιους επίσης, μπορείς πάντα να πάρεις ένα ποτό ή ένα κοκτέιλ (αυτά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη) και να μείνεις εκεί. Αλλά αυτό το νέο με ολίγον από παλιό μαγαζί, που είναι «αδερφάκι», με διαφορετικό γευστικό προφίλ, του ιταλικού Amici Miei στη Δροσιά, έχει ένα κρυμμένο ατού. Εντάξει, όχι τόσο κρυμμένο. Το φαγητό του επιμελείται η Ερασμία Μπαλάσκα. Η ταλαντούχα νεαρή σεφ που ξεκίνησε στην κουζίνα του Premiere, υπήρξε head chef του Funky Gourmet, και στη συνέχεια τη βρίσκαμε για ένα διάστημα στο wine bar Vintage, εδώ προτείνει ένα μπιστρουδένιο φαγητό, σύγχρονο, που είναι μεν αλλιώτικο, έχει όμως ζεστασιά, νοστιμιά.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή