ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Πού τρώμε τα πιο επικά σάντουιτς της Αθήνας;

Ετοιμαστείτε για grilled cheese, για jambon-beurre και Reuben με παστράμι, για σάντουιτς…μουσακά και ένα σωρό ακόμα λαχταριστές ιδέες από τα σαντουτσάδικα της Αθήνας

Πού τρώμε τα πιο επικά σάντουιτς της Αθήνας;

Ένα καλό σάντουιτς δεν είναι απλό πράγμα. Όλα έχουν τη σημασία τους: η ποιότητα του ψωμιού και των υπόλοιπων υλικών και το πώς δένουν μεταξύ τους, τα κοντιμέντα, η ισορροπία τραγανού-μαλακού… Λιτό ή πλουσιοπάροχο, να χορταίνει και το μάτι, κλασικό ή πιο απρόσμενο, πιο περίεργο, με υλικά/συνδυασμούς από τα μέρη μας ή από αλλού, το «αμφίψωμο» θέλει την προσοχή που του αξίζει. Ευτυχώς είναι αρκετοί που του τη δίνουν, και όχι μόνο στα σαντουιτσάδικα. Διότι ωραία σάντουιτς τρώμε και σε φούρνους, σε delicatessen, σε διαφόρων τύπων εστιατόρια.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, 17 σημεία στην Αθήνα −όλα δοκιμασμένα− στα οποία πάμε ξανά και ξανά για κάποια συγκεκριμένα σάντουιτς που δεν λένε να βγουν από το μυαλό μας…

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο