H καλύτερη βιολογική αγορά της πόλης

H καλύτερη βιολογική αγορά της πόλης

80 βιοκαλλιεργητές από όλη την Ελλάδα φέρνουν κάθε Σάββατο στα νότια προάστια τα καλούδια τους και κάνουν τη Βούλα προορισμό για εκλεκτά, βιολογικά ψώνια

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι πρωί Σαββάτου και βρισκόμαστε στη Βούλα. Δύο δρόμους πριν την παραλιακή, στην οδό Νηρέως, βρίσκουμε τη βιολογική αγορά, όπου 80 καλλιεργητές από όλη την Ελλάδα πουλάνε τα εκλεκτά, εποχικά προϊόντα τους. Είναι μια καλή ευκαιρία όχι μόνο για να ψωνίσουμε εποχικά φρούτα και λαχανικά αλλά και για να γνωρίσουμε τους ίδιους τους παραγωγούς και τους καλλιεργητές, να μάθουμε πληροφορίες για τις βιολογικές καλλιέργειες και για τα οφέλη των προϊόντων τους. Η λαϊκή γίνεται όλον τον χρόνο και θεωρείται η καλύτερη της πόλης σε ό,τι αφορά την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων. Κάτοικοι από τη Βούλα, από τις γύρω περιοχές και από όλη την Αθήνα την επισκέπτονται. Στα συν είναι και το σημείο: τόσο κοντά στη θάλασσα που το θαλασσινό αεράκι δροσίζει ευχάριστα και στο Πάρκο της Λεωφόρου Κων. Καραμανλή, όπου γονείς βγάζουν βόλτα τα πιτσιρίκια τους και skaters ανεβοκατεβαίνουν τις ράμπες.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή