Μελομακάρονα με σοκολάτα και τζίντζερ

Μελομακάρονα με σοκολάτα και τζίντζερ

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικασία

Για το σιρόπι

  1. Για τα μελομακάρονα με σοκολάτα και τζίντζερ ξεκινάμε με το σιρόπι και Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι και τα ανακατεύουμε ελαφρώς με το σύρμα.
  2. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 1 λεπτό (μετρώντας από τη στιγμή που θα αρχίσει να κοχλάζει) και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  3. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει.
  4. Το σουρώνουμε σε βαθύ μπολ.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή