Στο ιταλικό Da Bruno η κουζίνα είναι πλέον γυναικεία υπόθεση

Στο ιταλικό Da Bruno η κουζίνα είναι πλέον γυναικεία υπόθεση

Στο αειθαλές εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου το μενού επιμελείται πλέον η Κυριακή Φωτοπούλου και τα πρώτα δείγματα είναι πολύ δελεαστικά

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το ’85 που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του σε μια φαληριώτικη μονοκατοικία του 1935, έχουν δοθεί πολλά ιταλικά ραντεβού στο Da Bruno. 37 χρόνια δεν τα λες και λίγα. Είναι παλιά καραβάνα. Κι έχει φίλους πιστούς. Λίγη ανανέωση, όμως, πάντα χρειάζεται. Εξ ου και το φαληριώτικο εστιατόριο έχει μπει σε διαδικασία αλλαγής. Σιγά-σιγά κάνουν βήματα σ’ αυτή την κατεύθυνση, θέλοντας να κρατήσουν κάποιες σταθερές και να εμπλουτίσουν το ρεπερτόριό τους με πιο σύγχρονες πρακτικές και ιδέες. Την αρχή, σ΄αυτή τη λογική, έκανε ο σεφ Βασίλης Ρούσσος. Τη συνέχεια γράφει η Κυριακή Φωτοπούλου, που επιμελείται πλέον –από τον Οκτώβριο– το μενού. Η ταλαντούχα νεαρή σεφ, που συνεργάζεται εδώ και καιρό με το Κτήμα Σιγάλα στη Σαντορίνη αλλά και με το κτήμα Κυρ Γιάννη στη Νάουσα, όπου έχει παρουσιάσει πολλά και ενδιαφέροντα παντρέματα φαγητού–κρασιού, ήρθε να βάλει τη δική της πινελιά στo ιταλικό των νοτίων προαστίων, στην κουζίνα του οποίου βρίσκουμε την Αναστασία Προγουλάκη.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT