Συνήθως έχουμε ξενυχτήσει ή και καταναλώσει αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ, οπότε δεν μπορούμε εύκολα να αντιμετωπίσουμε τα βαριά φαγητά, όπως έναν μουσακά, ένα παστίτσιο ή ένα ψητό της κατσαρόλας. Μπορούμε, όμως, να μπούμε στη διαδικασία του φαγητού με πιο ελαφριές γεύσεις, όπως τηγανίτες, σούπες (ό,τι πρέπει για το hangover), ομελέτες και πίτες, τις οποίες θα συνοδεύσουμε με ροφήματα αλλά και με δροσιστικά κοκτέιλ. Λέγεται, άλλωστε, ότι τα διάσημα κοκτέιλ Bloody Mary και Mimosa δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες ενός τέτοιου γεύματος.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο