Μοσχάρι στην κατσαρόλα: τι μυρωδικά και μπαχαρικά ταιριάζουν

Μοσχάρι στην κατσαρόλα: τι μυρωδικά και μπαχαρικά ταιριάζουν

Όλοι οι αρωματικοί συνδυασμοί που θα απογειώσουν το κοκκινιστό μοσχάρι αλλά και το λεμονάτο, το κρασάτο, το αυγοκομμένο

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μυρωδικά και μπαχαρικά που ταιριάζουν

Οι συνδυασμοί μυρωδικών – μπαχαρικών που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για το μοσχάρι κατσαρόλας είναι πάρα πολλοί. Τα μυρωδικά που του ταιριάζουν είναι η ρίγανη, η δάφνη, το θυμάρι, το δεντρολίβανο, ο μαϊντανός, το σέλινο,  δυόσμος, η μαντζουράνα, ο άνηθος, ο μάραθος, ο φρέσκος κόλιανδρος.

Από τα μπαχαρικά που του ταιριάζουν πολύ είναι το μπαχάρι, το γαρίφαλο, το κύμινο, οι πάπρικες, τα πιπέρια, η κανέλα, το μοσχοκάρυδο, κεδροκούκουτσα, ακόμη και το μαχλέπι ή η μαστίχα. Εμείς σας προτείνουμε ενδεικτικά κάποιους συνδυασμούς, αλλά εσείς μπορείτε να δοκιμάσετε και να κάνετε τους δικούς σας πειραματισμούς, μέχρι να βρείτε αυτούς που σας αρέσουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT