Κέικ σοκολάτας σιροπιαστό

Η μεγάλη έκπληξη αυτού του κέικ είναι το σιρόπι σοκολάτας με κακάο και κουβερτούρα. Και ναι, είναι τόσο νόστιμο, ζουμερό και πλούσιο όσο το φαντάζεστε.

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το σιροπιαστό κέικ σοκολάτας, πρώτα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175° C.
  2. Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το κακάο και τη βανίλια.
  3. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
  4. Προσθέτουμε τα αυγά, το κονιάκ, το γάλα και το μείγμα του αλευριού και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμη.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή