Το Ουζερί της Ιχθυαγοράς: Ένα tapas bar γκρέκο στη Βαρβάκειο

Το Ουζερί της Ιχθυαγοράς: Ένα tapas bar γκρέκο στη Βαρβάκειο

Στο ουζερί της ιχθυαγοράς τα τσίπουρα ξεκινάνε από το πρωί. Εκεί, δίπλα στα ψαράδικα, σερβίρονται οι καλύτεροι μεζέδες και γίνεται ένα ωραίο αλισβερίσι με τσίπουρα και ούζα

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εδώ έρχεσαι για ούζο, τσίπουρο ή μπίρα με μεζέ στα σβέλτα, καθιστός σε βαρέλια μπίρας ή όρθιος στον πάγκο, μέχρι να σου καθαρίσουν τα μπαρμπούνια που έχεις πάρει από την αγορά. Ο Κώστας είναι ο κάπελας ή, καλύτερα, ο μπάρμαν και ιδιοκτήτης. Με το ένα χέρι στη μόστρα σερβίρει τσίπουρο, με το άλλο τουμπάρει το κεφτεδάκι στην ψησταριά. Ανέλαβε την επιχείρηση το 2012. Από το 1970 μέχρι τότε την έτρεχε ο πατέρας του, ο Γιώργος Καραγιάννης. Ήρθε από την επαρχία παιδάκι κι έκανε ένα σωρό δουλειές, από οικοδόμος και οδηγός μέχρι σερβιτόρος και διανομέας ποτών, ώσπου μαζί με τον γαμπρό του άνοιξαν αυτό το μαγαζί εντός της αγοράς, όταν η Βαρβάκειος ήταν στα ντουζένια της.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή