Πατάτες στο τηγάνι με αυγά και φέτα

Πατάτες στο τηγάνι με αυγά και φέτα

Από τις συνταγές που έρχονται συχνά να μας θυμίσουν ότι τα λίγα αλλά διαλεχτά υλικά μετατρέπουν μια απλούστατη συνταγή σε αξιομνημόνευτη γευστική εμπειρία.

23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η οικογένεια Λέπουρα στην ταβέρνα Ραμνούς χρησιμοποιεί αυγά από το κοτέτσι της και φέτα δικής της παραγωγής για τούτο το πιάτο, που μόνο γι’ αυτό αξίζει κανείς να την επισκεφτεί. Διαλέξτε τα καλύτερης ποιότητας υλικά, λοιπόν, και σε λίγα λεπτά αυτό το χωριάτικο πιάτο-θαύμα θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα στον ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή