Σαλονικιώτικα σουτζουκάκια

Σαλονικιώτικα σουτζουκάκια

Ο Θεσσαλονικιός Αστέριος Κουστούδης μάς αποκαλύπτει τα απλά αλλά πολύτιμα μυστικά για τα σαλονικιώτικα σουτζουκάκια, όπως το μείγμα του κιμά, το πολύ καλό ζύμωμά του και την πολύωρη αναμονή, ώστε να τα ετοιμάσουμε στο σπίτι. Ο Γαστρονόμος επανακυκλοφορεί στις 18/3 στα περίπτερα

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τα σουτζουκάκια

  • 800 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά, περασμένος δύο φορές από την κιμαδομηχανή
  • 200 γρ. κιμάς πρόβειος, από μπούτι, περασμένος δύο φορές από την κιμαδομηχανή
  • 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 500 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί, μουσκεμένο σε γάλα και καλά στυμμένο
  • 1 κουτ. γλυκού ξερή ρίγανη, τριμμένη

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT