Τα καλύτερα του Μαρτίου: Τα μαγαζιά που ξεχώρισε η ομάδα του Γαστρονόμου

Τα καλύτερα του Μαρτίου: Τα μαγαζιά που ξεχώρισε η ομάδα του Γαστρονόμου

Ωραίο σουβλάκι με νόστιμη σαλτσούλα στη Νίκαια, ιδιωματικό φαγητό στα ξύλα στον Νέο Κόσμο, μια σπιτική κουζίνα με διεθνείς επιρροές στα Χανιά, και όχι μόνο.

10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κι αυτόν τον μήνα βγήκαμε, δοκιμάσαμε, ξαναβγήκαμε, ξαναδοκιμάσαμε, κι αυτά είναι μερικά από τα μέρη και τα πιάτα τους που χαρήκαμε πιο πολύ. Για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Εντός και εκτός Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα στον ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT