21 αλμυρές συνταγές με ό,τι περίσσεψε από το τραπέζι του Πάσχα

21 αλμυρές συνταγές με ό,τι περίσσεψε από το τραπέζι του Πάσχα

Τα αυγά, το αρνί και το κατσίκι, ακόμα και η μαρουλοσαλάτα που περίσσεψε από το γιορτινό τραπέζι δεν πάνε χαμένα, αλλά αξιοποιούνται με νόστιμους και ευφάνταστους τρόπους

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τραπέζι της μεγάλης γιορτής είναι πλούσιο και έχει μια δόση υπερβολής, με αποτέλεσμα πολλές φορές αρκετή ποσότητα φαγητού να περισσεύει. Επειδή όμως δεν μας αρέσει να το πετάμε, με λίγη φαντασία μετατρέπουμε ό,τι μένει από το πασχαλινό γεύμα σε καινούργια, νόστιμα φαγητά και μεζέδες.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή