Πίτσα με κατσικίσιο τυρί (τύπου σεβρ), πατάτα και τρούφα

Πίτσα με κατσικίσιο τυρί (τύπου σεβρ), πατάτα και τρούφα

Αν δοκιμάσετε αυτή την πίτσα, φοβόμαστε ότι δεν θα ξαναφτιάξετε άλλη! Τόσο, μα τόσο, νόστιμη είναι! Αν δεν θέλετε να ανοίγετε ζυμάρι, κάντε την ακόμα και με αραβική

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: για 1 πίτσα 30 εκ.

Για το ζυμάρι (βγαίνουν 4 πίτσες 30 εκ.)

  •  900 γρ. αλεύρι τύπου 00 (το αλεύρι για πίτσα)
  •  2 γρ. αλάτι (περίπου 1/2 κουτ. γλυκού)
  •  15 ml ελαιόλαδο
  •  2 γρ. νωπή μαγιά
  •  450 ml νερό, παγωμένο

Για την επικάλυψη

  •  1 μικρή πατάτα, σε πολύ λεπτές φέτες
  •  20 ml ελαιόλαδο + μπόλικο για το τηγάνισμα
  •  50 γρ. κατσικίσιο τυρί τύπου σεβρ, τριμμένο
  •  50 γρ. κασέρι, χοντροτριμμένο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή